Auto verkopen zonder zorgen

Moet je een gebruikte auto kopen? Dan is CARS-koper LLC de juiste plaats voor u. Auto’s Koper LLC is een premier gebruikte autodealer. Wij zijn gespecialiseerd in gebruikte voertuigen van hoge kwaliteit met nieuwe inventaris die altijd wordt toegevoegd. Wij accepteren handel-ins voor elk merk en model. Auto Met Schade Verkopen

Als u op zoek bent naar gebruikte auto’s om met contant geld te kopen, zijn we blij om zaken met u te doen. Auto’s Buyer LLC, is sinds 1974 in het bedrijfsleven en biedt een particuliere verkoper aan nieuwe en gebruikte auto’s te koop. Als u een particuliere verkoper moet vinden die nieuwe en gebruikte auto’s verkoopt, helpen we u graag! Zoveel mensen kijken naar ons wanneer ze hun auto’s moeten verkopen voor contant geld of als ze een voertuig nodig hebben om te bewaren.

Auto verkopen zonder zorgen

Auto’s Koper LLC Zoeken naar gebruikte auto’s en heeft een vertegenwoordiger van de auto-koper het voertuig, waardoor een aanbieding is gebaseerd op de geschiedenis van het voertuig, VIN-nummer, blauwe boekwaarde en proefrit. We huren anderen niet in om de auto voor ons te besturen en we testen geen drive tenzij je wilt! Bovendien, als een particuliere verkoper, vereisen wij geen servicecodes gebruikte auto’s. We zullen de auto grondig inspecteren en u voorzien van een gecertificeerde document voor auto-koper met vermelding van alle servicecodes die in onze faciliteit worden genomen. Uw voertuig wordt volledig onderzocht en getest en klaar om naar u te verzenden.

Om een succesvolle tweedehands auto aanbieding te verkrijgen, zullen we een inspectie van de auto-kopers uitvoeren. Tijdens deze inspectie zullen we de titel van het voertuigen, VIN-verificatie en de mechanische conditie van de auto’s inclusief eventuele beschikbare garantie verifiëren. We zullen deze inspectie vóór en na de proefrit uitvoeren. U ontvangt ook een extra inspectiecertificaat die de huidige toestand van het voertuig en de verwachte servicegeschiedenis en de kilometers zal vermelden. Bij het verkopen van een auto in deze economie zijn kopers op zoek naar elke dollar die aan een auto wordt doorgebracht en de minste hoeveelheid ongemak.

Waar moet u op letten bij het verkopen van een auto

Als u besluit om ons aanbod te accepteren, nemen we contact op met de verkoper en regelen u ervoor dat u de auto voor een proefrit kunt nemen. Indien geaccepteerd, geeft de verkoper u een auto-kopersverklaring. Hier vermeldt u de details van het voertuig, inclusief eventuele huidige voertuigen die eigendom zijn van de koper en alle mechanische reparaties van de verkoper. Een verklaring van auto-kopers mogen niet worden gezien als een laatste onderhandeling;

Nadat we onze inspectie- en proefrit hebben voltooid, sluiten we een Escrow-account. Onze Escrow-agent houdt het geld voor de koper. Als de verkoper defaulteert, krijgt de koper zijn geld terug van ons Escrow-account. Als de koper de verkoper betaalt, moet de verkoper de auto retourneren naar onze dealer en u kunt er zeker van zijn dat de auto in goede staat was van de verslagtijd tot het tijdstip van levering.